Om oss

Vi i Bud & Følgebil Service sørger for at lasten kommer trygt frem, under de rette forutsetninger gitt trygge rammer.

 

Vi har vårt hovedområde i Rogaland, der vi opererer på timepris eller fastpris. Ut over det, har vi også gode avtaler og priser til/fra følgende fylker: Hordaland, Sogn & Fjordane, Vest/Aust-agder, Telemark og Vestfold. For resten av landet, ta en hyggelig telefon til en av våre dyktige medarbeidere.

Vår høyprioritetsfaktor i denne bransjen er å leve opp til forventningene iht til pålitelighet, kompetanse, ressursfull og forsvarlig.

Vi jobber hardt for å imøtekomme dette, og streber daglig etter at dette skal bli en naturlig og selvsagt faktor i vår næring.

Vi ønsker å synliggjøre vårt kompetansespekter og sørge for at lastene kommer trygt og sikkert frem til ankomststedet på en fleksibel og god måte.

Når man bestiller en tjeneste hos BFS så er det noen få, men svært viktige faktorer vi jobber under:

Lønnsomhet

Etter å vite alle detaljer rundt oppdragets last skal vi kunne presentere en kjørerute til vår oppdragsgiver som gir minst mulig drivstoff, forbruk, bilslitasje og mest mulig lønnsomt overskudd.

Dette liker vi å kalle «sikker jobbanalyse». Vår oppdragsgiver er vår kilde for inntekt og merverdi, derfor skal man alltid vite at vi i BFS jobber hardt og nøyaktig for å sikre størst verdigrunnlag per oppdrag på vegne av våre kunder!

Miljø og sikkerhet

Å bidra til mindre forurensning, utslipp og eksterne skadelige miljøfaktorer, er noe vi alle transporterer tjener på.

Vi kan ikke komme med hellige lovord om null utslipp og en transport som får CO2 utslippene til å danse på roser. Vi er ansvarsbevisste i forhold til vårt felles miljø og videre arv på denne kloden. Vi vil derfor alltid sørge for å velge den beste transportmetoden, som er mest økonomisk for oppdragsgiver, og også at vårt miljø blir prioritert hensiktsmessig.

Vi har alle et ansvar.